Alles wat u moet weten

build to inspire

BRIX maakt het mogelijk

Een ruim appartement kopen op een unieke plek en het helemaal naar eigen inzicht zo luxe en comfortabel mogelijk maken: dat kan nu in Kerkrade! BRIX legt zich toe op het vinden van historisch onroerend goed en dat omvormen tot luxe woningen. 

Zo ook nu: een voormalig bankkantoor dat getransformeerd wordt tot de twee riantste appartementen van Kerkrade met een buitengewoon uitzicht over de hele Markt.

Dit is een ideale gelegenheid voor kopers die luxe, comfort en exclusief woongenot zoeken. Een kans die een tal van mogelijkheden biedt op de allermooiste plek in het centrum.

LIGGING

Midden in het hart van de Euregio

Het appartement bevindt zich in het hart van Kerkrade. Naast een bruisend stadscentrum bezit Kerkrade tal van maatschappelijk waardevolle voorzieningen: scholen en kinderdagverblijven bevinden zich op loopafstand, net als het Zuyderland Medisch Centrum Kerkrade.

Het markante, schilderachtige plein sluit naadloods aan op de riante loggia van de woning van waaruit u een weergaloos uitzicht over de Markt heeft.

Uw auto staat altijd veilig en vorstvrij in de eigen parkeergarage onder het pand. Door de nabij gelegen aansluiting op de buitenring van Parkstad bent u snel op de A76 richting Duitsland, Maastricht of Eindhoven.

Instapklaar genieten

Op de tweede verdieping van het pand Markt 47 in hartje Kerkrade waren voorheen de kantoren van de Rabobank gevestigd. Deze kantoren worden getransformeerd tot twee riante appartementen van circa 135m². De ruimtes worden tegen een meerprijs instapklaar aangeboden. Hiermee kies je als koper voor exclusief woongenot, van alle gemakken voorzien.

Casco oplevering behoort ook tot de mogelijkheden.

  • Volledig gerenoveerd
  • Parkeergelegenheid
  • Inpandige lift
  • Berging
  • Centrale ligging
  • Culinair genieten
  • Beveiligd
  • Centrale verwarming

MOGELIJKHEDEN

Instapklaar
of indelen naar eigen inzicht

De ruimte wordt casco aangeleverd en is door de koper vrijwel geheel naar eigen wens in te delen en van het gewenste comfort te voorzien. Het appartement biedt ongelooflijk veel mogelijkheden op de allermooiste plek in het centrum. Ideaal voor creatieve geesten die graag op een plek wonen in een levendige omgeving.
Een gelegenheid die maar één keer voorbij komt.

De koopprijzen zijn als volgt:

Optie A
Optie B & C
(casco)

Optie A
Optie B & C
(instapklaar )

€ 450.000 k.k.
€ 225.000 k.k. 


€ 700.000 k.k.
€ 350.000 k.k. 

exterieur 1

Op de hoogte blijven?

Wil je altijd up to date zijn over ons aanbod aan huur- en koopwoningen?
Vul je mailadres in en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief.